Unique Nails Professionele Nagelstudio & Beauty Hengelo
www.uniquenails-beauty.nl De Professionele Nagelstudio in Hengelo
Spray-tanning Sunjunkie
Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Wat is DHA en Erythrulose.
DHA en Erythrulose zijn natuurlijke suikers. De suikers zijn kleurloos en hebben 8 uur nodig om volledig op de huid te kunnen ontwikkelen tot er een mooie bruine teint ontstaat. Na het aanbrengen van de tanninglotion zorgt het Dha voor een reactie op de hoornlaag.

 

Is spraytanning voor iedereen geschikt?
Er zijn geen nadelige effecten. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes,gedurende zwangerschap en tijdens een antibiotica kuur. Als je last hebt  van vitiligo, is het juist goed om een spray-tan behandeling te nemen. Het pigmentverschil na een spray-tan behandeling is een heel stuk minder.

 

Hoe lang blijft de kleur op uw huid zitten?
Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint 7 tot 10 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. Gebruik je de speciale verzorgingsproducten van Sunjunkie, dan heb je nog langer plezier van je mooie gebruinde huid.
Let er ook op dat je na het douchen met je handdoek dept, en er niet te fanatiek mee over je huid gaat wrijfen.

 

Wordt ik  niet oranje, of krijg ik geen vlekken?
Bij het gebruik van de juiste producten wordt je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er spray-lotions voor verschillende huidtypen. Voor de wittere huid wordt een ander percentage tannings vloeistof gebruikt dan voor de geteinte huidtypen.Vlekken krijgt u alleen als u uw huid NIET goed hydrateerd met een parfumvrije bodylotion.Dit moet u ook echt elke dag gerbuiken!

 

Als u gaat trouwen is een spray-tanning mogelijk?
Indien je gaat trouwen kun je het beste 2 a 3 dagen voor de bruiloft een spray-tan behandeling nemen. Tevens adviseren wij je om voor de tijd altijd een proeftanning te nemen. Dit om te kijken of het u  bevalt en u zeker weet welke gewenste kleur u wilt hebben.

 

Wordt Spray-tanning tijdens de zwangerschap  afgeraden?
De vraag is of de werkzame stof in deze producten, DHA in staat is om de huid te doordringen. Tijdens zwangerschap raden wij het aan geen spray tan behandeling te nemen. Neem geen risico.

 

 Kan ik na de Spray-tanning gaan zonnen?
Je kunt met een spray-tan gewoon de zon in. Hoe lekker is het niet met een mooie gebruinde huid de zon in te gaan. Het biedt natuurlijk geen bescherming tegen de zon.
Smeer daarom altijd met een beschermings factor.

 

 Kan ik na de Spray-tanning zwemmen of in de sauna?
Water en transpiratie zijn niet wenselijk vlak na de behandeling. De eerste 8 uur na de behandeling raden wij aan om dit dan ook te vermijden.  Daarna kun je gerust naar de sauna en zwemmen, maar de kleur zal daardoor sneller verdwijnen.De tanningslotion werkt nl. op de hoornlaag van je huid. Je dode huidcellen zullen door water of transpiratie sneller loslaten waardoor je de bruine kleur sneller kwijt zult raken.

Spraytanning van Sunjunkie bij Unique Nails & beauty in Hengelo! Spraytanning Hengelo, Spraytan behandeling omgeving Enschede,Haaksbergen,Oldenzaal,Borne,Boekelo,binnenstad Hengelo


Spray-tan van Sunjunkie bij Unique nails professionele nagelstudio & beauty hengelo