Unique Nails Professionele Nagelstudio & Beauty Hengelo
www.uniquenails-beauty.nl De Professionele Nagelstudio in Hengelo
Veel gestelde vragen
Spray-tanning Sunjunkie
Binnen enkele minuten tropisch bruin met Sunjunkie. Spraytanning Hengelo, Spraytan behandeling omgeving Enschede,Haaksbergen,Oldenzaal,Borne,Boekelo,binnenstad Hengelo


Wilt u uw huid eens voorzien van een mooie gezonde bruine kleur,dan bent u bij ons aan het juiste adres. De in Amerika al geruime tijd populaire spray-tanning van Sunjunkie is nu ook verkrijgbaar bij ons!
Unique Nails en Beauty Hengelo biedt u deze behandeling dan ook graag aan. Met behulp van onze geavanceerde apparatuur, kan op een veilige en snelle manier, in slechts 15 minuten een mooie, gezonde en egaal bruine teint worden verkregen. Deze gezonde bruine kleur blijft afhankelijk van uw huidtype en de huidverzorging 7 tot 10 dagen op uw lichaam zitten. Geweldig voor als u een feestje heeft of gaat trouwen.Spraytanning Hengelo, Spraytan behandeling omgeving Enschede,Haaksbergen,Oldenzaal,Borne,Boekelo,binnenstad Hengelo


Voor het beste en langste resultaat adviseren wij het volgende:

Voorbehandeling:
 1. Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik hiervoor geen producten waar olie in verwerkt is.
 2. Scheer 24 uur voor de behandeling en hars 48 uur voor de behandeling ,anders is je huid te gevoelig en kan deze gaan irriteren.
 3. Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de Spray-tan behandeling. Lak bij voorkeur je nagels van je handen om opname van de vloeistof te voorkomen.

Op de dag van de spray-tanning:

 1. Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water.
 2. Gebruik op de dag van de spray-tanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.
 3. Draag donkere loszittende kleding als u komt voor de Spray-tanning, omdat de vloeistof in het begin nog wat af kan geven.
 4. En gebruik geen bodylotion of andere vette creme's op uw huid.

Nabehandeling:

 1. De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huid tot de juiste kleur  te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de Spray-tanning.
 2. De eerste 8 uur niet douchen of sporten (ivm transpireren).
 3. Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens het douchen een milde douchegel of douche-olie te gebruiken. Gebruik na het douchen altijd een verzorgende goed hydraterende parfumvrije bodylotion.Dit moet elke dag aangebracht worden om zo GEEN vlekken te krijgen!
 4. Deze  milde verzorgingsproducten van de Sunjunkie verzorgingslijn zijn bij ons te verkrijgen.Deze verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om de bruine kleur langer te behouden.Na het douchen uw huid droog deppen en niet over uw huid wrijfen of schuren, dit is niet bevordelijk voor uw mooie bruine kleur. Wij adviseren het gebruik van sauna, zwemmen en baden te vermijden. Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid, en vervagen van uw mooie gezonde bruine teint.

          Spraytanning door Unique nails & beauty in Hengelo. Spraytanning Hengelo, Spraytan behandeling omgeving Enschede,Haaksbergen,Oldenzaal,Borne,Boekelo,binnenstad Hengelo
          Spray-tanning Unique Nails & Beauty Hengelo.