Unique Nails Professionele Nagelstudio & Beauty Hengelo
www.uniquenails-beauty.nl De Professionele Nagelstudio in Hengelo
verzorging van uw wimper verlenging


Tips en verzorging van uw wimper verlenging

De wimper verlenging vraagt de juiste verzorging. Behandel de wimpervverlenging dan ook heel voorzichtig.
Wrijf niet in uw ogen. Trek niet aan uw wimpers.
Na het douchen of baden altijd de wimpers deppend afdrogen en NIET wrijven.

Probeer de wimpers een beetje te ontzien tijdens het wassen van het gezicht. Maak de wimpers voorzichtig schoon met met een speciale reiniger voor de wimper verlenging. Verwijder make-up met een olievrije make-up remover en ontwijk hierbij de aanhechting van de verlenging. Door het gebruik van een make-up remover op oliebasis kan de wimper verlenging los laten. Gebruik geen mascara hier zit olie in waardoor
uw wimperverlenging los zal laten.
Wij hebben speciaal ontworpen mascara's,reinigers,coating en make up removers voor de wimper verlening.
 
 
Na het slapen kunnen de wimpers soms aan elkaar kleven, gelieve er niet aan te trekken om ze uit elkaar te halen maar gebruik een wimperborsteltje. U dient elke dag 1x de wimpers door te borstelen met het borsteltje wat u van ons mee krijgt. Indien je deze tips in acht neemt kan je ongeveer 2 tot 4 weken genieten van je mooie wimperverlenging.
Er is altijd wel een kans dat je een wimper extension van je verlenging verliest ondanks je goede verzorging.  Net als hoofdhaar verliezen we ook dagelijks wimperhaartjes. Dit is een natuurlijk proces. Doordat de eigen natuurlijke haartjes loslaten kan er altijd een wimper extensions bij zitten. Wilt u uw wimperverlenging mooi houden dan raden wij aan om om de 2 tot 4 weken een afspraak te maken om de wimperverlenging weer op te vullen.
Wilt u uw wimperverlenging verwijdert hebben neemt u dan contact op met Unique nails & beauty Hengelo,zodat wij deze zorgvuldig kunnen verwijderen.
Gaat u hier zelf mee aan de slag,dan zijn wij uiteraard niet verantwoordelijk voor de evt schade wat hieruit kan ontstaan!
Wimpers laten zetten  wimperextensions wimperverlenging in de omgeving Enschede,Haaksbergen,Oldenzaal,Borne,Boekelo,binnenstad Hengelo